• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp1234567pp
НасловДатум
,,Заштитата на културното и природно богатство во Република Македонија,,
Заеднички проект на „Нова Македонија“ и Факултетот за безбедност-Скопје
CALL FOR PAPERS of the Yearbook of the Faculty of Security
ПОВИК ЗА ОБЈАВУВАЊЕ НА ТРУДОВИ Годишник на Факултетот за безбедност
Draft Agenda of the International Scientific Conference Ohrid 2015
ОДЛОЖУВАЊЕ НА научно-стручната дебата
Предавање од Prof. Paul Frijters на тема: "The happiness assimilation of migrants in Australia"
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
РАСПОРЕД за полагање на испити во ЈУНСКИ испитен рок Распоред на полагање
Избор на изборни предмети за зимски семестар Известување
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ Распоред на полагање
Известување Известување
ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ЈУНСКИ ИСПИТЕН РОК Известување
Предавање на тема "The happiness assimilation of migrants in Australia" - Prof. Paul Frijters Известување
ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ЈУНСКИ ИСПИТЕН РОК Известување
Летна школа за зависности од дроги 2015, Известување
Настава по Логорување со вонредните студенти од насока Криминалист Известување
Известување за Априлска испитна сесија Известување